Bemutatkozás

Üdvözöljük a BudgetTranslation honlapján!
Meggyőződésünk, hogy a fordítóiparban az árak az elmúlt évek során túl magasra szöktek, ezért fordítóirodánk a szolgáltatás minősége mellett az alacsony árakra helyezte a legfőbb hangsúlyt.

 

Olcsó fordítás

 

Felismertük, hogy bár a minőségből nem szabad engedni, a magas árak a jelenlegi gazdasági helyzetben számos vállalkozó és magánszemély számára nem elérhetők. Ezért karakterenként 2,25 forint + áfa árszintben szabtuk meg a legfelső határt – ez szinte példátlan a magyar fordítóiparban. Természetesen, amikor csak lehetséges, ennél is alacsonyabb áron kínáljuk szakfordítói és lektori szolgáltatásainkat.

Tekintve, hogy számunkra is a minőség a legfontosabb tényező, munkatársaink amellett, hogy saját területükön első osztályú szakemberek, egyben szakképesített fordítók, tolmácsok és nyelvészek.

Cégünk a gazdasági, jogi, műszaki és természettudományi szakterületeken belül az angol- és németnyelvű fordításokra szakosodott, de emellett – igény szerint – további nyelvpárokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tegyen minket próbára! Hogy Ön is meggyőződjön az általunk kínált minőségről, ingyenes próbafordítást végzünk.

Bővebb információért kattintson szolgáltatásaink egyikére.