Tolmácsolás

Cégünk az olcsó fordítás mellett tolmácsolási szolgáltatásokat is nyújt. Ide sorolható a tolmácsoláson kívül (ez lehet konszekutív, liaison, fülbesúgásos vagy konferenciatolmácsolás) a teljes körű háttértechnika is, amelyet partnereink segítségével biztosítunk megrendelőinknek.

Tolmácsolás esetében a legfontosabb mindig az, hogy egy adott megbízásra mindig a legmegfelelőbb szakembereinket küldjük ki. Annak érdekében, hogy tolmácsaink a lehető legjobb munkát végezzék, mindig megpróbáljuk ügyfeleinktől az adott eseménnyel kapcsolatos anyagot, szószedetet, ismertetőt, dokumentumot és programot beszerezni – ezek segítségével a tolmácsok megfelelően felkészülhetnek a megbízásra.

A konszekutív tolmácsolást elsősorban tárgyalásokra és üzleti megbeszélések lebonyolítására ajánljuk, ahol fontos szempont az információ szó szerinti átadása, a nyelvi árnyalatok lefordítása. A szinkrontolmácsolást olyan eseményekre, rendezvényekre és konferenciákra ajánljuk, ahol a gördülékenység, az elhangzott szöveg szimultán közvetítése kulcsfontosságú.

Pontos árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatban irodánkkal!